Susila Dharma International Association (SDIA)

Ez a szervezet azt tűzte ki céljaként, hogy enyhítse az emberi szenvedést és segítse a világban a fenntartható, igazságos fejlődést. Az SDIA aktívan működik 29 országban. Vezetésében 21 szavazattal rendelkező tag és 41 további támogatott projekt (tag) vesz részt. Céljai a következők:

Az SDIA elősegíti az általa támogatott projektekben a technikai, pénzügyi és emberi erőforrások fejlődését. Segít pénzügyi támogatókkal történő megfelelő kommunikáció kialakításában. A nemek közötti egyenlőség, a gyermekek jogai, egészségügy, fenntartható fejlődés, innováció csak nehány a szervezet gyakorlati céljai közül.

A Susila Dharma International Association (SDIA) az USA-ban regisztrált nonprofit szervezet, speciális tanácsadói státusza van a ENSZ több fiókszervezetében (ECOSOC, UNICEF, DPI).

Az SDIA nemzetközi elnökségét az évente rendezett taggyűlésen választják.

Subud International Cultural Association (SICA)

A SICA a különböző kultúrák bemutatását szolgáló programokat szervez Subud-tagoknak és más hasonló szervezeteknek. Információkkal, képzéssel és egyéb módon támogatja kulturális események szervezését a világ különböző pontjain.

A SICA az emberi kreativitás és lelki élet határterületén működik, elősegítve és ünnepelve az ember lélek fejlődéséből fakadó tevékenységeket.

Konferenciákat, fesztiválokat, kiállításokat, munkacsoportok működését szponzorálja, úgy Subud tagok, mint más emberek és csoportok körében.

Subud Enterprise Services International (SESI)

A Subud Enterprise Services International segít a Subud-tagoknak megtalálni és továbbfejleszteni saját belső adottságaikat az üzleti világban. Bemutatókkal, kapcsolatteremtési lehetőségekkel és egyéb támogatásokkal segíti a Subud-tagokat vállalkozásaik megvalósításában.

Subud Health Association (SIHA)

A nemzetközi egészségügyi szervezet a gyógyítás terén dolgozó Subud-tagoknak nyújt segítséget. Nemzetközi és regionális találkozókat szervez, amelyeken lehetőséget teremtve a gondolatok, módszerek kicserélésére és kapcsolatok teremtésére.